Over ons

Wat kan kunnen we voor u betekenen?

Over ons

Xamarin.nl is een initiatief van I-Pulse Internet Solutions. I-Pulse ontwikkeld al jaren haar apps met Xamarin en op deze website laten we in het kort de grote voordelen van het Xamarin platform zien.

Klik op een icoon hierboven voor meer informatie

C# voor app ontwikkeling

C# is een goede taal voor de ontwikkeling van een mobiele app. Alles dat normaal wordt geschreven in Objective-C, Swift or Java, kan ook met C#.

Xamarin zorgt ervoor dat de C# code wordt vertaald naar Java en Objective C. Benchmarks van Xamarin geven aan dat de app die via Xamarin gecompileerd is, vaak sneller is dan vanuit Java of Objective C.

 

Native app

Is een app via Xamarin echt native of lijkt dat maar zo? Het antwoord hierop is dat het ECHT een native app is. Het resultaat is geen HTML dat naar native wordt omgezet, maar in de basis een native app. Hierdoor kan gebruik worden gemaakt van alle functionaliteiten die een smartphone heeft.

 

Code delen

De kracht van Xamarin is dat de code gedeeld wordt tussen de verschillende apps. De business logic en communicatie met API's hoeft slechts op één plek te worden ontwikkeld en wordt gebruikt voor alle platformen. Ook de layout kan grotendeels in één code base worden ontwikkeld.

Er blijft een klein percentage UI ontwikkeling over dat app specifiek is.

NuGet & Component Store

 

Xamarin en andere ontwikkelaars bieden allerlei kant en klare tools aan die in een app gebruikt kunnen worden. Deze software is te downloaden via NuGet of in de Xamarin Component Store.

HEB JE EEN VRAAG OF OPMERKING?
neem hieronder contact op!