App ontwikkelen met C#.NET

Kan ik een app ontwikkelen in .NET? Het antwoord is ja!

Xamarin maakt het mogelijk om voor iOS, Android en Windows Phone apps te ontwikkelen in C#.NET. Met de SDK van Xamarin worden de native functies van een specifiek platform beschikbaar gemaakt in C#.NET code. Hierdoor is het mogelijk om veel code te hergebruiken voor de verschillende platformen en is het niet meer nodig om voor 3 platformen ook 3 verschillende apps te ontwikkelen.

Als je wilt ontwikkelen in een jong en flexibel team, dan is dat mogelijk! Xamarin.nl is een initiatief van I-Pulse Internet Solutions. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en misschien kan je ons team komen versterken. 

iOS app ontwikkelen

iOS is het besturingssysteem van de iPhone van Apple. De smartphones van Apple staan vooral bekend om de gebruikersvriendelijkheid en vormgeving.

Lees meer

Android app ontwikkelen

Android is de marktleider qua besturingssysteem. Dit platform wordt gebruikt bij grote merken als Samsung, HTC, Sony, etc...

Lees meer

Windows Phone ontwikkelen

Windows Phone is het besturingssysteem van Microsoft. Dit platform wordt gebruikt op alle Nokia smartphones. De verwachting is dat met de komst van Windows 10, Microsoft een stuk marktaandeel gaat winnen.

Lees meer

HEB JE EEN VRAAG OF OPMERKING?
neem hieronder contact op!